Mijn outfit van vandaag is eenvoudig gehouden: geen felle kleuren, verückten patroon of iets dergelijks. Toch is het niet alleen ziet er onopvallend. Met de hulp van mijn prachtige nieuwe leren jas van het merk lederen jassen , dat een zeer breed scala van het merk lederen jassen hebben, en mijn hoed, ik gekruid de outfit.

Outfit spice met de verklaring van stukken

In het algemeen zijn verklaring stukken zijn ideaal om het beste uit van een eenvoudige outfit krijgen.

Tolle statement stukken zijn onder andere :
  • Hoeden – of strooien hoed , Panama hoed of bowler , ze maken een outfit voor elk oog. Echter, het duurt een beetje moed om de hoed , als de twee meisjes uit 9style reeds in 2014 op mijn blog verklaard. Alles wat men ligt met een hoed op zijn hoofd nog steeds alle woede. Dit jaar, is het niet noodzakelijk in de straten van grote steden.
  • Lederen jassen – een klassieke, zwarte leren jas kan evengoed combineren om alles. Dus hier is vooral belangrijk om de kwaliteit te waarborgen. Een goede leren jas houdt namelijk jaren. Mijn moeder, bijvoorbeeld heeft nog steeds haar leren jas uit de jeugd en hun oude rugzakken leer ik vandaag dragen! Om deze reden, het is echt een beetje meer te investeren waard.Mijn leren jas is gemaakt van echt zacht lamsleer. Dit voelt niet alleen goed, het ziet er ook precies. Een deel van dat je vele malen gezien hebben met mij ( hier , hier of hier ) en zien vaker wil.
  • Statement kettingen – zoals de naam al doet vermoeden, zijn zij de perfecte verklaring stuk. Vooral als ze niet fancy kleuren nodig hebben, kunnen ze worden gedragen met bijna alles. Hoe dan ook, ik beveel op sobere kleuren met de verklaring van stukken te zetten. Hoewel men kan natuurlijk een verklaring afleggen met een vleugje kleur. Echter, zwarte leren jassen, hoeden of goud / zilver kettingen zijn gemakkelijk om meer (en kleurrijke) kleren te dragen, in het bijzonder kleurrijke statement stukken.