Wer nach einer klassischen und zeitlosen Uhr sucht, ist bei den folgenden drei Marken wieder an das Internet gebunden:

1) Kapton und Sohn *

2.) Paul Hewitt

3.) Daniel Wellington

* Das merke ich nur deshalb, weil es den beiden anderen Marken optisch ähnelt.Aus den Tatsachen war leider nicht so viel zu ersehen, wie ich es im nächsten Fall in Erwägung ziehen würde.

Was muss ich kaufen?

Optisch unterscheiden sich die Uhren (neben dem jeweiligen Firmenlogo) nicht viel.

De Daniel Wellington, Paul Hewitt en de klok van Kapton & Son hebben allemaal dezelfde stijl. De diameter van het horloge verschilt alleen +/- één millimeter.Bovendien is in alle drie wachten een uurwerk van kwarts, een roestvrij stalen kast en optisch identieke armbanden. Het enige grote verschil kan worden waargenomen in het glas bewerkt glas. Toen Daniël Wellington is mineraal glas, die plaats biedt aan 30 meter waterdicht. Dit betekent niet dat het geschikt is om te zwemmen. Het is slechts spatwaterdicht. wanneer Paul Hewitt is saffier kristal (50 meter waterbestendig). Maar kijk voor jezelf!

mijn beslissing

Mijn beslissing viel op Daniel Wellington. Ik hoef niet te rechtvaardigen verklaring. Te dien einde, de 3 horloges zijn gewoon teveel op elkaar lijken. Dus ik weet niet meer dan jij, die klok is nu het beste. Ik ben geen expert op dit gebied. Echter, ik wist dat het merk Daniel Wellington gewoon al het langst en wilde dit horloge zijn rond voor meerdere jaren. Die me doet denken, de wijzerplaat van Paul Hewitt ook al willen.Echter, Daniel Wellington sterk vertegenwoordigd in de diverse social media kanalen en hoe vaker kom ik over een product op het internet, wil ik des te meer om het te hebben. Sinds ik ben gelukkig met niet alleen. Niet voor niets werd enige tijd geleden de “YouTube maakte me kopen” TAG verspreid. (Iets als ik hier overigens ook gepubliceerd.)

Zusammenfassend kann man sagen, dass Sie wahrscheinlich Spaß mit einer der oben genannten Uhren haben werden. Ich bin mit meiner Entscheidung vollkommen zufrieden, aber wahrscheinlich würde es auch miteinander gehen.

Abschließend möchte ich dem Sponsor dieses Artikels meine Dankbarkeit aussprechen. Brandfield.de führt eine große Auswahl an Markenschmuck. Die Lieferung, Lieferung und der Service war wirklich toll. Ich würde es jederzeit persönlich bestellen.