Op zoek naar een Mom-Jeans Ik heb onlangs wandelden door de stad. Zo’n Mom-Jeans Ik heb inderdaad een aantal leuke bloggers gezien en vervolgens moesten per se één. Maar het was niet makkelijk te vinden. Tot slot, was ik in staat om uit te vinden bij H & M, maar precies hoe ik had gedacht een perfecte Mom-Jeans, was het niet voor mij. Echter, dit heeft meboyfriend jeans van H & M overtuigd en dus kocht ik een boyfriend jeans, hoewel ik vroeger gezien als verschrikkelijk. Dus dat is de mode en advies! Nu hou ik van mijn boyfriend jeans. Gezellig kan niet een spijkerbroek zijn!

Wat is precies het verschil tussen een boyfriend jeans en een moeder-Jeans?

Samen hebben zij een losse snit . Meestal Mom-jeans zijn nog steeds erg hoog uitgesneden (high-taille). De Boyfriend Broek, kan echter sterk in het federaal niveau variëren. Mijn model heeft overigens een lage kraag. Bovendien, de vriend jeans is een nogal nieuwe trend ( 2008 ). De Mom-Jeans is een mode comeback van de 80 jaar.