Zoals ik al zei  hier  heb genoemd, ik hou van om het te hebben in de kast basics, omdat ze kunnen worden gedragen voor elke gelegenheid door middel van de juiste styling. Een blouse is volledig veranderlijk en dus ook een perfecte stuk voor elke garderobe. De in dit bericht blouse is zeer formeel op zichzelf, kan zijn, maar met een paar toevallige accessoires, zoals hoed en spike armbanden, zeer gemakkelijk Makeover. Dus combineren een witte blouse voor dagelijks gebruik is niet moeilijk!

Hoe?

De muts (10 euro) van Primark , evenals de lederen leggings (ongeveer 8 euro) en spike bracelets (ongeveer 2 euro). De schoenen zijn van Goertz (ongeveer 35 euro) en de blouse is van Vogt. Helaas, geen van de onderdelen is momenteel verkrijgbaar in de winkels.

geschiedenis

Precies deze blouse manier, heb ik naar mijn eerste sollicitatiegesprek ooit. Het was ongeveer twee weken student stage bij de Bank, zou strikte dress code niet zo te zijn. Zo banaal het ook mag klinken, zelfs bij het kopen van mijn spullen bij bepaalde gelegenheden ( interview , begrafenis , bal …) Ik ben het denken over het toekomstig gebruik van deze dingen. Ik wil geen kleren in mijn kast, die ik maar één keer gedragen te hebben. Voor mij is de plaats in mijn kast is jammer. Vooral omdat ik denk dat uitgemest garderobe hebben en voortzetting van de trend minimalisme niet meer uit je hoofd, dit idee is bijzonder belangrijk voor mij. Voorlopige moet men altijd herinner me een blouse (of wat dan ook) te vinden dat zelfs later gedragen.Het geheel kan worden toegepast op andere gebeurtenissen. Vandaag heb ik, bijvoorbeeld, schoenen voor mijn prom dress (die ik zal waarschijnlijk niet zo vaak te dragen) gekocht. De beslissing tussen zilver-glitter schoenen die ik zal niet dragen met de dagelijkse veiligheid was (als specifiek) en roze kant-up schoenen, ik betwijfel of het zal nog een of twee keer te dragen. Ik, Ik heb toen gekozen voor het paar, die ik zal dragen naar mijn prom. In deze post zoals ik laten zien hoe je een witte blouse applicatie te combineren voor dagelijks gebruik, zal een bericht worden gevolgd door combineer ik mijn prom schoenen voor dagelijks gebruik zeker.