Echt bont en echt bont hebben sommige tegenstanders. Er zijn ook veel legitieme Contra argumenten. Een korte tijd geleden zag ik een documentaire over de uitstekende verkoop van bont. Eigenlijk dacht ik dat deze trend wordt getrokken over en draag alleen superrijken bont. Dit is echter niet volgens de documentatie van de zaak. Bont zouden zowel effectiever anderzijds, de trend is naar kleinere vacht accessoires (zoals bont Bommel op hun petten, bontkraag op de mantel, etc.).Hele bontjasjes kan slechts zelden worden gezien en worden vaak verstoten.

Dit is begrijpelijk, gezien het feit dat de dieren (vooral martens ) wreed worden behandeld in China. Vaak is de huid wordt gepeld hen in staat te overleven. In de documentaire kon ik nauwelijks kijken in terreur.

Maar wat ik kan begrijpen, laat staan is het feit dat kleinere bont accessoires, die niet eens een hete enig doel te houden of anderszins voldoen, sociaal geaccepteerd?Men ziet tegenwoordig nauwelijks een winterjasje zonder bont op de kraag. Zelfs die vegansten ‘en bewust lebensten’ mensen die ik zie het dragen van bont.Sommige zelfs echt bont. Ja, ik mezelf ook zonder deze te hebben bekend als u een kraag gemaakt van echt bont te kopen. Ik wist niet dat dat met een jasje voor ongeveer € 150 al echt bont is up. Sinds ik niet over nagedacht bij het kopen. Omdat je niet denkt dat een tijd bij H & M, waarbij kinderarbeid op de agenda is een beetje de kwaliteit te kopen en je een bontjas hebben gekocht. Maar sommige echte skins zijn ook te vinden op goedkopere kleding, omdat de prijs van echt bont is zeer laag.

De vraag die nu rijst daaruit is of je wilt de trend echt bont te ondersteunen en deze doet eigenlijk ook door het dragen van nep bont. Echter, een faux fur me niet ondersteunen, zodat actief het martelen van dieren. Dat doet alleen de vraag van echt bont , Echter, noemen we het door het dragen van nep bont onbedwingbare trek bij sommige mensen, die niet schelen of ze dragen echt bont, een bont jas om de noodzakelijke te kopen, wordt dan gemaakt van echt bont.

Misschien moeten we daarom afzien van fake fur? Is mijn bontjas faux fur ondanks onverantwoord?  Ik weet het niet.