Glazen zijn mitlerweile niet alleen als een visueel hulpmiddel, zo stijlvol Accesoire zijn gepasseerd in de wereld van de mode. Een paar jaar geleden werd nog bespot met bril op zijn neus. Naast het feit dat vandaag de dag meer en meer mensen dragen een bril, deze zijn niet langer beschouwd als de mode. Het probleem met het kopen van een bril is dat de bril van een opticien (meestal) zijn erg duur. Bovendien is de eigen kracht niet constant, maar slechter in het ergste geval tijd. De logische conclusie is voor het grootste deel, een tijd zuzulegen glazen en vervang de lenzen in dit stuk (of om de twee jaar).

Ik vind het persoonlijk vervelend om hetzelfde te zien in de spiegel elke dag. Dus dat is toen mijn kapster , mijn make-up en mijn mode-stijl. Al deze dingen die ik veranderen voortdurend. Alleen met mijn bril die voorheen het geval was. Ik uitvinden mezelf en mijn stijl als nieuw en weer. Dus heb ik mezelf gedaan op de zoektocht naar een nieuw gezicht decoratie (aka. Brillen). Hier vond ik het bedrijf Firmoo dat zelfs hun diensten aan mij te voorzien van een gratis bril beschikbaar voor het testen heeft aangeboden.