Horloge

KAPTON EN ZOON PAUL HEWITT EN DANIEL WELLINGTON – MERKEN VOOR TIJDLOZE HORLOGES


Wie op zoek is naar een klassiek en tijdloos horloge, grenst aan het Internet immr opnieuw op de volgende drie merken:

1) Kapton en Son *

2.) Paul Hewitt

3.) Daniel Wellington

* Dit merk ik op rekenen alleen omdat het visueel lijkt op de andere twee merken.Uit de feiten, helaas, was niet zozeer om uit te vinden, zoals ik ze zou overwegen om in het volgende doen met.

Wat moet ik kopen?

Visueel, de klokken verschillen (naast de respectievelijke bedrijfslogo) niet veel.

De Daniel Wellington, Paul Hewitt en de klok van Kapton & Son hebben allemaal dezelfde stijl. De diameter van het horloge verschilt alleen +/- één millimeter.Bovendien is in alle drie wachten een uurwerk van kwarts, een roestvrij stalen kast en optisch identieke armbanden. Het enige grote verschil kan worden waargenomen in het glas bewerkt glas. Toen Daniël Wellington is mineraal glas, die plaats biedt aan 30 meter waterdicht. Dit betekent niet dat het geschikt is om te zwemmen. Het is slechts spatwaterdicht. wanneer Paul Hewitt is saffier kristal (50 meter waterbestendig). Maar kijk voor jezelf!

mijn beslissing

Mijn beslissing viel op Daniel Wellington. Ik hoef niet te rechtvaardigen verklaring. Te dien einde, de 3 horloges zijn gewoon teveel op elkaar lijken. Dus ik weet niet meer dan jij, die klok is nu het beste. Ik ben geen expert op dit gebied. Echter, ik wist dat het merk Daniel Wellington gewoon al het langst en wilde dit horloge zijn rond voor meerdere jaren. Die me doet denken, de wijzerplaat van Paul Hewitt ook al willen.Echter, Daniel Wellington sterk vertegenwoordigd in de diverse social media kanalen en hoe vaker kom ik over een product op het internet, wil ik des te meer om het te hebben. Sinds ik ben gelukkig met niet alleen. Niet voor niets werd enige tijd geleden de “YouTube maakte me kopen” TAG verspreid. (Iets als ik hier overigens ook gepubliceerd.)

Samenvattend kan men zeggen dat je waarschijnlijk plezier zult hebben met een van de bovenstaande klokken. Ik ben met mijn besluit namelijk helemaal tevreden, maar het zou waarschijnlijk ook met elkaar.

Tot slot wil ik graag een dank aan de sponsor van dit artikel uit te drukken. Het is Brandfield.de die een enorm assortiment van gemerkte sieraden uitvoert. De bevoorrading, de aflevering en de service was echt geweldig. Ik zou er persoonlijk op elk moment te bestellen.

Leave a Reply

Required fields are marked*